Enthousiaste instructeur/instructrice gezocht!

Manege Hippo d ‘Or Nieuwvliet is op zoek naar een instructeur/instructrice voor 40 uur. Lijkt het je leuk mee te draaien in een niet alledaags manegebedrijf? Lees dan verder.

Wie zijn wij?
Manege Hippo d’Or Nieuwvliet te Nieuwvliet, Zeeuws-Vlaanderen, is een manegebedrijf dat op 50 meter van het mooiste strand van Nederland ligt. Wij bieden, naast manegelessen en pensionstalling, mensen de mogelijkheid buitenritten te rijden met onze paarden en op vakantie te komen met eigen paard. Naast een manegebedrijf is Manege Hippo d’Or Nieuwvliet ook een vakantiepark met 16 vakantiewoningen en meer dan 60 gaststallen.


Waar zijn wij naar op zoek?
Wij zoeken iemand die gemotiveerd is en het leuk vindt gevarieerde taken uit te voeren. 

De werkzaamheden bestaan uit de dagelijkse verzorging van de paarden, dus het voeren, onderhoud van materiaal en natuurlijk het mesten van de stallen (machinaal). 
Ook geef je lessen aan onze vaste klanten en toeristen die op bezoek komen en begeleid je buitenritten. In het bezit zijn van een ORUN-diploma (of vergelijkbaar) is een vereiste. Ben je bezig met het behalen van je diploma? Ook dan horen we graag van je!

Wij bieden o.a.:
- Een fulltime functie voor 40 uur in de week (waarvan 1 dag in het weekend);
- Intern verblijf in overleg mogelijk;
- Meenemen eigen paard mogelijk;
- Afwisselend werk;
- Een gezellig, klein team.

Spreekt de vacature je aan? Neem dan eens contact met ons op! Je kunt je cv met motivatie sturen naar info@manegenieuwvliet.nl of je contacteert ons via de telefoon: 0117-371 328, je kunt vragen naar Trudy van der Vijver.