Pony's, cadeautjes, friet en ijs en nog meer pony's!

Gisterenmiddag kwamen Tissa en haar vriendjes en vriendinnetjes bij ons langs voor het vieren van Tissa haar verjaardag. De middag begon met wat te drinken in de uitbundig versierde kantine, waarbij Tissa meteen haar cadeautjes uit mocht pakken. 

Na het uitpakken van de cadeautjes mochten de kinderen een cap komen passen en meelopen naar de stallen om kennis te maken met de paarden en pony's. Eerst hebben we samen met de kinderen Bartje en Binky door de baan gestuurd om te laten zien hoe pony's reageren op lichaamstaal, dolle pret natuurlijk! 

Maar, toen begon het echte werk. Poetsen en opzadelen! En wat deden ze het goed. Het mooiste moment van de middag was natuurlijk het rijden zelf, met negen pony's zijn we lekker door de natuur gereden, genietend van het zonnetje, de mooie omgeving en de pony's.

Na het rijden natuurlijk de pony's netjes afzadelen, naverzorgen en de spulletjes opruimen. Wat met veel enthousiasme gedaan werd. Dan nog even de manege bekijken en rondrennen in de grote binnenbak waarna het tijd was voor frieten! En natuurlijk een lekkere kroket of frikandel. 

Na het eten met een ijsje in de vuist nog even de speeltuin onveilig gemaakt om daarna voldaan naar huis te gaan.