Ben je op zoek naar een leuk en veelzijdig stagebedrijf? Neem dan eens contact op! Manege Hippo d'Or Nieuwvliet is een SBB/Aeqor erkend stagebedrijf voor de paardensport- en houderij.

Contact

Manege Hippo d'Or Nieuwvliet organiseert doorlopend buitenritten op onze goed opgeleide en brave paarden. Wil je meer informatie?

Lees verder

Onze activiteitenkalender staat weer lekker vol met leuke activiteiten en wedstrijden. Voor meer informatie kun je 

hier klikken!

Bent u beginnende ruiter of heeft u al meer ervaring? Bij manege Hippo d'Or Nieuwvliet is er voor ieder wat wils! 

Lees verder
Wij hebben doorlopend vakantiewoningen op ons terrein te huur.

Voor meer informatie en lopende aanbiedingen belt u ons op 0031-117 371 328 of

klikt u hier 

Coronavirus


Er komen op dit moment heel veel vragen binnen bij ons waardoor de wachttijden flink kunnen oplopen. Onze excuses voor het ongemak, we werken met man en macht om iedereen zo goed mogelijk te helpen.

Heeft u al een boeking gemaakt bij ons met aankomst in deze periode? Wij bieden u aan om uw reservering om te boeken naar een andere periode in 2020. Het totaalbedrag van de boeking blijft gelijk of word hoger. Als de gewijzigde boeking duurder wordt, dan betaald u het verschil extra. Dit geldt ook voor situaties waarin gasten niet willen of kunnen reizen vanwege een negatief advies.

Wij danken u alvast voor uw begrip voor deze uitzonderlijke situatie en hopen u binnenkort weer als gast in onze vakantiewoningen of boxen te mogen verwelkomen.
 

Vraag: Ik wil wegens de uitbraak van het Coronavirus mijn vakantie annuleren. Wat zal dit voor mij betekenen?

Antwoord: Bekijk onze algemene voorwaarden op annuleringsbepalingen.

 

HIPPO D'OR NIEUWVLIET, MANEGE, PENSIONSTALLING EN VAKANTIEWONINGVERHUUR IN ZEELAND!

Manege Hippo d'Or Nieuwvliet, gelegen in west Zeeuws-Vlaanderen, met de vakantiewoningen, de manege en de brasserie, ligt aan de monding van de Westerschelde en ligt op maar 50 m afstand van het strand!

Nieuwvliet heeft de schoonste stranden van Zeeuws-Vlaanderen (provincie Zeeland). Hier vindt u brede stranden waar u ieder seizoen op een andere manier van kunt genieten. Lange strandwandelingen, heerlijk paardrijden, uitwaaien en op de mooie zomerse dagen geniet u samen met uw familie van de zon, de zee en het strand. In de wintermaanden kunt u heerlijke fiets- of wandeltochten maken en daarna met een warm of koel drankje in onze brasserie nagenieten van een heerlijke dag in de natuur. 

Of u wilt genieten van een ontspannen zomervakantie met uw familie of met uw paard lange strandritten wilt maken, bij ons bent u aan het juiste adres!

Kijk gerust even rond op onze website of bekijk hier
onze folder. 


Mocht u nog vragen hebben of meer informatie willen opvragen, neemt u contact met ons op op het nummer 0031-117 371 328, of gebruikt u de onderstaande link naar ons contactformulier. Wij staan u graag te woord.

If you have any questions, please feel free to contact us! 

Buitenrit
Paardrijden aan zee
Strandritten

Buitenrijden

Manege en pensionstalling

Wij bieden doorlopend dressuur- en springlessen, privélessen en buitenritten aan, alles onder begeleiding van gediplomeerde instructie. Ook bieden wij regelmatig andere activiteiten aan, zoals gastlessen, clinics en (FNRS-)wedstrijden. Wil je meer weten over ons manegebedrijf?
Klik dan hier

Naast lessen voor manegeklanten, bieden wij ook pensionstalling aan. Pensionklanten kunnen bij ons niet alleen hun paard stallen in volpension, maar hebben ook de mogelijkheid gebruik te maken van alle faciliteiten, waaronder de binnen rijhallen en de geboden lessen. Wil je meer weten over onze pensionstalling?
Klik dan hier

Wie zijn wij

Sinds 1999 is manege Hippo d'Or Nieuwvliet in handen van Gertjan en Trudy van der Vijver. Sinds die tijd is de manege een bloeiend bedrijf geworden, waar niet alleen manegeklanten, maar ook vakantiegasten een mooie tijd beleven. Met een gezellige groep medewerkers doen wij ons best van het bedrijf een fijne, veilige maar vooral ook gezellige plek te maken.