Vakantiestalling direct bij het strand

Bent u op zoek naar een plek waar u samen met uw paard op vakantie kunt en kunt genieten van heerlijke strandritten? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Voor onze vakantiegasten hebben wij speciale boxen (3,0 x 3,3 meter) ter beschikking. Uw paard wordt door ons vakbekwaam personeel goed verzorgd, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Op deze manier kunt u samen met uw paard van de mooie omgeving genieten en lekker ontspannen.

Wilt u tijdens uw verblijf werken aan uw vaardigheden met paardrijden? Het is natuurlijk mogelijk deel te nemen aan groepslessen of een privéles bij onze gediplomeerde instructie te boeken. 

Let op: 

In de periode 1 mei tot 1 september is er voor paarden slechts beperkt toegang tot het strand. In deze periode mag u tussen 10:00 uur 's ochtends en 18:00 uur 's avonds NIET op het strand komen met uw paard. 

Tarieven:

   Boxhuur per dag per paard op stro       € 19,00

   Boxhuur per dag per paard op vlas       € 26,00

Bij de prijs is strooisel en voer (brokken en voordroog) inbegrepen. De stallen worden dagelijks nagekeken en zo nodig bij gestrooid. Heeft uw paard eigen/speciaal voer? Dit is geen probleem. U kunt uw eigen voer meenemen en klaarzetten, onze medewerkers zullen dit dan voeren. Gelieve bij aankomst aan te geven of u eigen voer heeft.

Belangrijk:

Het is verplicht dat uw paard in het bezit is van een recent en geldig paspoort met inentingsbewijzen tegen influenza en tetanus. Ook dienen de paarden correct ontwormd te zijn. 

Wanneer u met uw paard naar ons afreist, bent u verplicht het paspoort van uw paard(en) mee te nemen en bij het inchecken aan de balie te overhandigen ter controle.

Reist u van buiten de Benelux en Frankrijk naar Nieuwvliet?
Denkt u eraan dat het verplicht is een gezondheidsverklaring te hebben wanneer u met uw paard over de landsgrenzen reist. Wanneer u bij controle door bevoegde instanties geen gezondheidsbewijs kunt overleggen, kunt u teruggestuurd worden. Een gezondheidsverklaring kunt u bij uw ministerie aanvragen.

Reizigers uit België, Luxemburg en Frankrijk zijn niet meer verplicht een gezondheidsverklaring mee te nemen.

Openingstijden:

De openingstijden voor de stal zijn als volgt:
Maandag t/m vrijdag
07.30 uur t/m 21.00 uur

1 mei tot 1 september:
Zaterdag, zondag
08.00 uur t/m 21.00 uur

1 september tot 1 mei:
Zaterdag, zondag
08.00 uur t/m 18.00 uur